Over ons

Bronkhorst Bedrijfskompas B.V. bestaat uit een team van accountmanagers, projectmanagers, salarisprofessionals, automatiseerders en administratieve ondersteuning met verschillende opleidingen en achtergronden. Deze gevarieerdheid maakt een sterk team, met veel kennis en ervaring. Wij houden van duidelijke communicatielijnen, daarom heeft u bij ons één contactpersoon die uw vragen in behandeling zal nemen. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Onze missie

Wij vorderen teveel betaalde premies terug voor alle middelgrote en grote bedrijven in Nederland en begeleiden ze met eerlijk, begrijpelijk advies om besparingen in de toekomst te realiseren, waarbij we de vereiste inspanning van opdrachtgevers minimaliseren en inzetten op een langdurige samenwerking.

Onze visie

Er is geen enkel bedrijf meer in Nederland dat teveel geld betaalt door onvoldoende beheersing van de sociale verzekeringswetgeving of teveel kosten maakt ten gevolge van inefficiënte, onvolledige bedrijfsprocessen, fouten in de systemen van de instanties of onvolkomenheden in de salarispakketten.