Werkwijze

Bronkhorst Bedrijfskompas BV staat voor innovatieve en pragmatische oplossingen voor de specifieke behoefte van haar klanten. Onze gezamenlijke focus is innovatie, resultaatgerichtheid, kostenbesparing en een continu streven naar een maximale klanttevredenheid. Door onze samenwerking met hooggekwalificeerde specialisten en organisaties zijn wij in staat om een multidisciplinaire aanpak te garanderen met uiterst resultaatgerichte maatwerkoplossingen.

Minimale belasting opdrachtgevers

Kenmerkend voor Bronkhorst Bedrijfskompas BV is de flexibele, persoonlijke dienstverlening en actuele expertise. Deze garanderen een resultaatgerichte aanpak voor uw bedrijf, waarbij we uw bedrijfsprocessen niet zullen verstoren. Dit betekent dat u niet of nauwelijks mankracht hoeft in te zetten. Hiervoor brengen we uiteraard geen kosten in rekening.

Onze beloning

Wij werken uitsluitend op basis van "no cure no pay", zonder onduidelijke voorwaarden. We kennen dus geen voorfacturatie en brengen pas ons honorarium in rekening wanneer de financiële voordelen op grond van onze inspanningen voor u zijn bereikt in de vorm van een uitbetaling of creditnota van UWV c.q. voor u klaar staan bij de Belastingdienst.

Kwaliteit & Privacy

Bronkhorst Bedrijfskompas BV werkt met een kwaliteitsprotocol. Dit kwaliteitsprotocol voldoet aan alle belangrijke wet- en regelgeving, inclusief de wet op de privacy. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij zorgvuldig omgaan met uw informatie. De rechtmatigheid van onze dienstverlening is volledig gewaarborgd.
Bekijk ook ons privacy statement.

Aanbevelingen

Op grond van onze werkmethodiek, transparantie, rechtmatigheid en resultaten worden wij aanbevolen door gerenommeerde accountantsorganisaties en advocatencollectieven. Ook worden wij onderling doorverwezen door Raden van Bestuur en directies van zeer grote profit en non-profit organisaties.